Cash Cow Academy review. Vet veel geld verdienen met YouTube

Gemiddelde leestijd: minuten 

Er is een hele grote kans dat jij op deze pagina terecht bent gekomen omdat je geld wil verdienen met YouTube.. Of dat je eerst meer informatie wilt hebben over de Cashcow Academy, waar je dit allemaal kunt leren. 

Op YouTube kun je dus een passieve inkomensstroom genereren. Om dit allemaal te leren is er een geweldige goede training: "De cashcow academy". 

Ik neem je mee in een uitgebreide Cashcow Academy review. Na het lezen van de Cashcow Review kun je straks zelf bepalen of je gaat starten met geld verdienen op YouTube

Is de Cashcow Academy van Jellinne Brands nu echt de #nr. 1 YouTube cursus?

Laten we gelijk de stier maar bij de horens pakken. Zelf heb ik een Amerikaanse YouTube cursus gevolgd. Ik heb daar veel geleerd. Een aantal maanden geleden kwam ik de Cashcow academy tegen en ik zag gelijk al een wereld van verschil, 

Jelline Brands heeft hier echt een top cursus van gemaakt Ik kan me moeilijk voorstellen dat als jij deze training hebt volbracht je geen geld gaat verdienen op YouTube. 

Jelline deelt haar eigen ervaringen en strategie en gaat er behoorlijk diep op in om jou dit ook te leren. 

Jelline Brands verdient ongeveer $1500 per video terwijl het maar $25 tot $30 kost om deze te laten maken.

YouTube Cash Cow Channel. Wat is dat eigenlijk?

Wanneer we dit gaan vertalen: Cash is Geld en Cow is koe

Letterlijk betekend dit dus een YouTube geld koe. Het komt er op neer dat je een YouTube kanaal gaat opbouwen die ervoor gaat zorgen dat je eindeloos een inkomen stroom gaat krijgen,

Met YouTube kun je dus heel veel geld verdienen. Wanneer je uiteindelijk meer dan 4000 kijkuren hebt en meer dan 1000 abonnees dan gaat de geldautomaat voor je aan het werk. 

Je bent dan geselecteerd voor het YouTube partnerprogramma. 

Door middel val advertenties ga je dan (veel) geld verdienen. In de Cash Cow academy leer je hoe je veel bezoekers kunt krijgen op je kanaal en kun je uiteindelijk financieel onafhankelijk worden. 

Een voorbeeld van een succesvolle Cash cow channel

Je bent waarschijnlijk nieuwsgierig hoe een Cash Cow channel er nu eigenlijk uitziet.  Bekijk het kanaal maar eens van Alux.com

cashcow academy review


Dit kanaal heeft in een zeer korte tijd meer dan 3,75 miljoen abonnees en is garant voor een gigantische inkomensstroom. 

Ik weet 100% zeker dat de eigenaar van dit kanaal lekker achterover hangt om te zien hoeveel geld er iedere dag binnenkomt met advertenties. 

Dit zijn de statistieken:

cash cow academy reivew


Om dit ook op te zetten leer je dus allemaal in de cash cow academy!

Wie zijn er financieel onafhankelijk door YouTube?

Iedereen kent natuurlijk de vloggers zoals Enzo Knol, Meisje Djamilla, kwebbelkop en Dylan Haegens. Door de grote aantal volgers en kijkuren verdienen ze ontzettend veel geld door middel van de advertenties die afgespeeld worden bij hun video's, 

In de Cash cow Academy leer je het op een andere manier om geld te verdienen met YouTube. Ik neem aan dat je geen zin hebt om je hele privé leven op YouTube te zetten.

In de Cash Cow academy leer je hoe geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen!

Wat is de cashcow academy?

De Cash Cow Academy bestaat nog niet heel erg lang. Het is opgericht in november 2020 opgericht door Jelline Brands. 

Het is uniek in zijn soort omdat de Cash Cow Academy samen met de cash cow university de enige online cursus in Nederland zijn over YouTube Cash Cow Channels

De Cash Cow Academy heeft meer dan 80 leerzame en duidelijke video's.

Jelline Brands uit Urk heeft deze cursus opgezet. 

Jelline legt alles stap voor stap en ontzettend duidelijk uit. Ze geeft enorm veel tips en voorbeelden, waardoor alles nog duidelijker wordt. 

Je krijgt ook binnen de Cash Cow Academy toegang tot de persoonlijke blauwdruk van haar:

  • Diverse geheime technieken 
  • Stap voor stap video materiaal over hoe je geld kunt verdienen met YouTube

Wanneer je gaat starten met de Cash Cow Academy kun je ook deelnemen aan de Cash Cow Discord. 

Wanneer je hier lid van bent geworden blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en kun je leren van andere cursisten. 

Je krijgt tevens levenslang toegang tot de Cash Cow Academy. Iedere week is er een groeps coaching en er staat nog meer extra’s op je te wachten.

Wie is Jelline Brands?

Op het moment van schrijven is Jelline Brands 20 jaar. Piepjong dus en nu al succesvol ondernemer. 

jelline brands cashcow academy


Ze is ooit als productiemedewerker begonnen en in zeer korte tijd uitgegroeid naar een succesvolle influencer en bedenker van de Cash Cow Academy

Hier vind je het LinkedIn profiel van Jelinne>>>

Leeftijd speelt dus geen rol om in korte tijd succesvol te worden. Ze had als droom succesvol te worden en is begonnen met YouTube.

Ontzettend leergierig en gedreven. Ze heeft zelf alles uitgezocht om de code te kraken en ik weet haast wel zeker dat ze meerdere keren in valkuilen is gestapt. 

De fouten die zij destijds heeft gemaakt kun jij dus niet meer maken. Wanneer je start met de Cash Cow Academy leer je de bewezen strategie hoe zij succesvol is geworden. 

In 2019 begon ze naast haar studie om andere ondernemers te helpen om meer online zichtbaarheid te krijgen door middel van video advertenties, teksten en websites. 

Pas in 2020 begon ze dat te combineren met YouTube en had ze de code gekraakt. Het werd  een gigantisch succes en ze besloot om haar studie er voor op te geven. 

cash cow university


Wat is de inhoud van de Cash Cow Academy?

Er staat je heel veel te wachten als je gaat starten met de training. Dat kan ik je alvast verklappen. 

De Cash Cow Academy cursus bestaat uit maar liefs  14 modules en 55 lessen. Hier blijft het niet bij, Het wordt iedere maand weer verder uitgebreid met nieuwe updates, content en uiteraard de groeps coachings sessies die geregeld worden gehouden. 

Daarnaast ontvang je ook nog eens exclusieve waardevolle bonussen.

cash cow academy review

Wat staat je allemaal te wachten in de Cash Cow Academy?

Zal ik de modules eens met je gaan bespreken en er iets dieper op ingaan? Ik heb je beloofd om wat dieper op de onderwerpen in te gaan van deze training. Hier komen de modules:

introductie

Hier leert Jelline je al gelijk de basis. Wat staat er allemaal op je te wachten? Waarom is dit een hele gemakkelijke manier om geld te verdienen?

Hoe kies je een winstgevende nichemarkt? 

 Deze module gaat de basis worden van je business. Het bestaat uit 5 video's met aanvullende informatie. Je gaat onderzoek doen naar een sterke niche waar je mee gaat scoren op YouTube..

Het opzetten van een YouTube kanaal

Zelf heb ik meerdere YouTube kanalen maar ik kwam door deze module erachter dat ik het helemaal fout had opgezet. Door de aanpassingen die ik hier heb geleerd zijn mijn kanalen beter gaan converteren. Dus voor mij was er gelijk al winst gehaald!    

Hoe zet je de inhoud van je kanaal op?

Je fundering is klaar. Nu moet de inhoud erop. Je leer de basis benodigheden, contentplan en hoe je zelf video's moet maken. Uiteraard zonder zelf in beeld te komen.

Optimaliseren en publiceren van je YouTube video’s.

YouTube heeft ook te maken met SEO. Hoe krijg je straks al die duizenden bezoekers op je kanaal? Je leert hier van Jelline hoe je video's in korte tijd gaan ranken en hoe je een hele grote kans hebt om op de nr. 1 positie te komen van YouTube en Google.

Automatiseren met YouTube.

Ga je alles uitbesteden of kies je ervoor om alles zelf te doen. Jelline gaat met jou de mogelijkheden bespreken in deze module

Wat is een succesvol YouTube kanaal?

 In vijf video's verteld Jelline waar een succesvol YouTube kanaal aan moet voldoen. Kopieer de stappen en wordt zelf ook succesvol.

 Wat is de formule waarmee jouw YouTube video viraal gaat? 

Hoe krijg je interactie met je publiek zodat je video's viraal gaan?

Snel groeien. 

Zelf heb ik meerdere YouTube kanalen maar ik kwam door deze module erachter dat ik het helemaal fout had opgezet. Door de aanpassingen die ik hier heb geleerd zijn mijn kanalen beter gaan converteren. Dus voor mij was er gelijk al winst gehaald!    

Analyseren.

 Met de juiste analyse van je video's kun je inspelen op de behoeftes en eventueel dingen gaan bijschafen

Opschalen

Met een paar simpele 'çopy-paste' technieken leert Jelline je hoe je heel erg gemakkelijk kunt opschalen.

Cash Cow kanalen en succes op de lange termijn.

Zodra je alles aan de loop hebt wil je uiteraard ook dat dit op de lange termijn ook succesvol zal zijn. Daar wordt in deze module uitgebreid aandacht aan geschonken. 

Veel voorkomende problemen en hun oplossingen

Met iedere business loop je uiteindelijk tegen problemen aan. Om niet gelijk in de stress te raken wordt in deze module de meest voorkomende problemen toegelicht en opgelost.

Gaat Jelline Brands je helpen?

jelline brands cashcow academy

Extra bonussen bij de Cash Cow Academy

Net als bij andere online cursussen ontvang je ook bij de Cash Cow Academy een aantal waardevolle bonussen. 

  • Cash Cow Academy voor gevorderden (waarde 997,-)
  • Casestudie €0 naar €10.000 in 3 maanden (waarde 997,-)
  • Content maken voor gevorderden (waarde 497,-)
  • De sleutel tot succes (waarde 197,-)
  • Module Financiën (waarde 297,-)

Bonussen waar je echt iets aan hebt. Vooral de casestudie omdat je dan erachter komt dat dit model echt werkt en je niet voor de gek wordt gehouden.

Wat vinden anderen van de Cash Cow Academy?

Voordat je gaat starten met deze waardevolle Academy wil je uiteraard ook weten wat anderen er van vinden. In deze uitgebreide cash cow review heb ik dat al voor je gedaan. 

Een goede graadmeter is trustpilot omdat de gebruikers daar zelf hun ervaringen over de Cash Cow academy kunnen zetten. 

De training heeft daar een score van 4,8 uit 5 wat eigenlijk als zeer goed bestempeld mag worden. 

ik heb een aantal screenshots voor je op een rijtje gezet. Ook de mindere goede: 

review cash cow academy
review cash cow academy
review cash cow academy

Cash Cow Academy, Wat vinden wij van deze training?

Zoals ik eerder al heb verteld heb ik ook meerdere YouTube kanalen. Na het starten van deze cursus kwam ik er na de eerste module al achter dat ik het helemaal verkeerd doe. 

Ik ga dus overnieuw beginnen en met de tips & tricks van Jelline weet ik zeker dat het een succes gaat worden. 

Wat me het meest heeft verbaasd is dat je voor ongelofelijk weinig geld het maken van video's kunt uitbesteden. Ik had dat nooit gedacht!

Je kunt de training in je eigen tempo volgen. Geen tijdsruk zorgt voor een beter eindresultaat. Je moet er wel hard voor werken. Het is niet zo dat als je alles hebt doorlopen je gelijk succesvol bent. 

Net als affiliate marketing moet je hier ook geduld voor hebben. Heb je dat niet dan kun je maar beter gaan netflixen en hopen dat je een keer de jackpot gaat winnen. 

Aangezien dit de enige Nederlandse YouTube cursus is die er te vinden is vindt ik het super belangrijk dat het van goede kwaliteit is. 

Dat kun je dus wel zeggen van deze cursus. Cashcowboy staat voor 200% achter de kwaliteit van deze cursus!

Ik was eerst huiverig dat iemand van een jaar of 20 zoveel ervaring heeft om met zo'n uitgebreide training op de proppen te komen. 

Het heeft me verbaasd dat Jelline zoveel kennis heef ten het op een geweldige manier kan overbrengen. 


Het rapportcijfer van Cashcowboy.nl

De Cash Cow Academy was de eerste cursus van Nederland op dit gebied. Het is een zeer uitgebreide training waarbij je zeker in staat bent om straks succesvol te worden als je er voor de volle 100% voor gaat. Vergeleken met de Cash Cow academy is deze training behoorlijk duurder dan de CasCow university. Maar het is zeker de moeite waard!

Algemene beoordeling:
4/5 sterren

inhoud

kwaliteit

kosten


Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>