10 geweldige Cash Cow niches waar je succes mee gaat krijgen!

Gemiddelde leestijd: minuten 

Wil je starten met een cash cow kanaal en ben je op zoek naar de beste cash cow niche? Dan is dit een artikel een must voor je! Elke maand geld verdienen met YouTube zonder je gezicht te laten zien, is een droom van veel mensen. Een eigen cash cow-kanaal kan je helpen die droom mogelijk te maken. In deze blog heb ik de 10 beste cash cow niches voor je op een rijtje gezet.

Wat is een CashCow Niche?

Een succesvolle Cash Cow niche is niks anders dan een onderwerp waar mensen veel naar op zoek zijn op YouTube.

Wanneer je gaat starten met een cash cow kanaal dan kan het in het begin behoorlijk lastig zijn om de juiste niche te vinden.

Kies daarom altijd een niche waar je interesse ligt. Heb je niks met bijvoorbeeld huisdieren, begin ndan ook niet een cash cow kanaal in de huisdieren niche.

Om op zoek te gaan naar de juiste niche wordt er in de cash cow university daar dan ook veel aandacht aan besteed.

De beste cash cow niches om veel geld mee te verdienen

Alles begint bij research als je op zoek bent naar de beste cash cow niche. Dit kan behoorlijk tijdrovend zijn als je net gaat starten. Daarom help ik je alvast een handje!

1- luchtvaart

Ben je gek op vliegen? Dan is de luchtvaart niche misschien wel iets voor je. 


Als je alleen al ziet dat deze video meer dan 55.000 weergaves heeft dan is dit zeker een winstgevend kanaal!

2-Techniek

Er zijn ontzettend veel mensen die op zoek zijn naar video's over techniek op YouTube. Dit is dus ook een hele interessante niche om een cash cow kanaal mee te beginnen.

Vooral de Top 5 lijstjes zoals 

  • top 5 best noise cancelling earphones
  • Top 5 best 4K T.V's
  • etc

Alle geheimen over een succesvol Cash Cow kanaal vind je in 'Cash Cow Secrets'

Heb je hem al? De blueprint naar een succesvol Cash Cow kanaal. Het grote 'geheim' vind je in dit E-book. Start je download en laat je inspireren!

cassh cow secrets download

3- Affiliate Marketing

Ben je ook actief in de wereld van affilliate Marketing? Dan is dit ook een niche die het goed doet! Heel erg slim is om in de beschrijving dan affiliate links te plaatsen ( Dat is altijd wel handig en goed toch?)

4- Reizen

De reizen niche is een evergreen niche die het altijd goed zal doen. Mits jij je onderscheid van de concurrentie dus. Dit doe je door o.a. betere thumbnails te maken en clickbait titels.

Een hele goede cash cow channel is Touropia. Zie de video hieronder5- Filmscenes

Ik kwam het kanaal Moviecaps tegen en het viel me op dat dit ook een zeer populair kanaal is. Op dit kanaal vind je allerlei reviews over films. 

Niet voor niets heeft dit kanaal meer dan 285K subscribers! Alles gerangschikt in categoriën

6- Voertuigen

Een brede niche waar je het kunt hebben over allerlei soorten voertuigen. Bij dit kanaal viel me gelijk één ding op: De simpele maar pakkende thumbnails. Hier is over nagedacht dus! 7- Business

Het kanaal Logically Answered publiceert drie keer per week een business video waar een vraag centraal wordt gesteld. Dit levert heel veel terugkerende bezoekers op. 

289K subscribers en giga veel bezoekers!

8- Dating en relatie advies

Het grootste gedeelte van de mensen die nog geen relatie hebben zijn op zoek naar tips hoe ze dit moeten aanpakken. En waar gaan ze dan zoeken: Op YouTube!

Dit is dan ook weer een niche die in deze top 10 lijst past!9- Top 10 lijstjes

"Top" lijstjes doen het altijd goed op Google en op YouTube.  Daarom heb je deze top 10 beste cashcow niches waarschijnlijk ook gevonden!

De mogelijkheden van deze cash cow niche zijn on uitputtend! Je kunt hier dus alle kanten mee op! Daarom raad ik je aan om in je eigen gekozen niche ook"Top" lijstjes te gaan gebruiken. 

10- Voetbal

Ik had het net al over de "Top"lijstjes. Deze cash cow niche over voetbal gebruikt ze ook! Zie onderstaande video


Eén van de meest populaire cash cow video kanalen is Messi Magic die continu video's upload over Lionel Messi. 2,16 miljoen subscribers, wat nog steeds iedere dag groeit! 

Hoe vind je nu de beste cash cow niche?

Om de beste cash cow niche te vinden moet je op een slimme manier je research gaan doen. Jelline van de Cash Cow Academy heeft een techniek ontwikkeld hoe je in zo weinig mogelijk tijd op de juiste manier je winnende cash cow niche kunt vinden. 

De Cash Cow Academy is 'vers van de pers' en is één van de best en meest uitgebreide trainingen di er bestaan in Nederland en België. 

Coaching calls en duidelijk video's staan er op je te wachten! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de community en facebookpagina!

De beste cash cow niche vinden is één van de belangrijkste dingen die je nodig hebt als jij je eigen cash cow kanaal wilt beginnen. 


de beste cash cow niche vinden?

In de Cash Cow Academy weten ze heel erg goed dat een goede cash cow niche één van de belangrijkste punten is om succesvol te worden. Hier wordt dan ook uitgebreid op ingegaan. Wedden dat ook jij een winstgevende cash cow kanaal kunt beginnen?

Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>