Cash Cow University Review. Sensationele Cash Cow training!

Gemiddelde leestijd: minuten 

In deze blog bespreek ik uitgebreid de cash cow university met je van de tweeling Lucien en Florian van Esch. Een zeer uitgebreide Cash Cow university review dus Zelf ben ik nu enkele maanden bezig met deze cursus en ik ga uitgebreid mijn ervaringen met je delen over deze training!

300,- korting op de Cash Cow University?

Cashcowboy.nl mag maar liefs € 300,- korting geven op de complete training. Gebruik de kortingscode: CASHCOWBOY300 en claim je (tijdelijke) korting.

Let op! Dit is een tijdelijke korting,  na het aflopen  van de timer is de korting helaas niet meer geldig !

<<< CLAIM NU JE KORTING >>>

33
Days
:
 
08
Hours
:
 
12
Minutes
:
 
48
Seconds

You missed out!

Review Cash Cow University

Ik heb de gehele cursus inmiddels al doorlopen en ben nu bezig met mijn eerste video’s. Binnenkort laat ik alles aan je zien in een uitgebreide casestudy, zodat je ook van mij kunt leren. Ik deel hier alles in. Ik weet dat ik fouten ga maken in het begin, en dit kan ervoor zorgen dat jij ze niet gaat maken.

De cursus is zeer goed georganiseerd en gestructureerd. Het is duidelijk hoe alles gaat en alle stappen worden goed en helder uitgelegd.

Wat ik zelf prettig en fijn vind is dat ze spreken uit eigen ervaringen. Bij een soortgelijke cursus worden de lessen gegeven in de vorm van cash cow video’s en dat vind ik persoonlijk minder leuk om te volgen.

Spontane en leuke lessen, zodat het nooit saai wordt. Dit maakt het fijn om dezs training te doorlopen.

En wat het leuk is aan een cash cow channel is dat je het helemaal passief kunt maken. Het enig wat je hoeft te doen is een paar mensen aan te sturen die het werk voor jou uit handen nemen.

De video's die ik al heb bekeken, eindigen altijd met een korte samenvatting van wat je hebt gezien.

Super overzichtelijk dus en zo is het gemakkelijk te onthouden om het straks alleen nog maar na te doen.

Voordat ik zelf ben begonnen heb ik via Facebook messenger al een paar keer contact gehad met de tweeling. Leuke en spontane jongens die je graag willen helpen.

Zij zijn al succesvol en hun missie is dat jij ook succesvol gaat worden. In een korte tijd hebben ze een giga grote facebookgroep opgezet waar ook waardevolle informatie in wordt gedeeld.

De teambuilding module was voor mij het meest interessante onderdeel van de cursus. Er wordt gezegd dat je voor zo'n €50 cash cow video's kunt laten maken en dat leek mij erg weinig. voor een cash cow video heb je namelijk een scriptschrijver, voice-over en een video editor nodig.

Geloof me: Het is echt mogelijk om voor 50,- een goede video te laten maken!

Je eigen Cash Cow Channel beginnen?

De Cash Cow University is de nummer 1 Training van Nederland en België. Met behulp van uitgebreide video informatie en persoonlijke begeleiding kun jij straks ook giga veel geld verdienen met YouTube

Wat is de Cash Cow University?

De Cash Cow University is een gloednieuwe cursus van de tweeling Lucien Florian. Deze gehele website gaat over Cash Cow dus je kunt genoeg informatie vinden over het opzetten van je eigen kanaal.

In de Cash Cow University leert je hoe je je eigen winstgevende cash cow YouTube kanaal kan opzetten. Dit doen ze op een begrijpelijke manier en hun eigen ervaringen worden uitgebreid gedeeld in de cursus.

Je kunt video's maken met behulp van een cash cow-kanaal en je hoeft zelf niks in te spreken en ook niet zelf in beeld te komen.

Is dat niet geweldig? Op auto-pilot video’s maken!

Ben je een dummy op dit gebied? No Problem, na het volgen van deze cursus ben je een Pro!

Florian en Luciën nemen je mee in het gehele proces.

Eerst leer je meer over het verdienmodel en ga je vervolgens aan de slag met je eerste YouTube-kanaal. Daarna kunt u al dit werk uitbesteden door mensen die hier keigoed in zijn!

Luciën en Florian van Esch van de Cash Cow university

De oprichters van Cash Cow University zijn Luciën en Florian van Esch. Het zijn twee jonge ondernemers met een succesvolle achtergrond in e-commerce. Ze hebben meer dan 4 miljoen euro (!) verkocht met DropShipping.

cash cow university review


DropShipping is een manier om geld te verdienen waarbij jezelf geen producten hoeft aan te schaffen. Klanten kunnen producten in je webshop bestellen en dit wordt vanaf de leverancier rechtstreeks verzonden naar de klant.

Ze hebben behalve hun cash cow channels ook een persoonlijk YouTube kanaal waar ze zelf wel in beeld zijn. Dat schept natuurlijk meteen vertrouwen.

cash cow  university

Enkele stats van hun kanaal:

  • 1.87K abonnees
  • Ze geven geregeld een call weg om iemand op weg te helpen
  • Alleen maar waardevolle video's over e-commerce en uiteraard het opstarten van je cash cow channel
  • Bekijk alleen hun thumbnails maar eens en de titels. Allemaal clickbait gericht! 
  • Meest bekeken video: 9.4K weergaves!
ecom twins cash cow university


Het zijn twee Nederlandse broers maar hun kanaal is wel in het Engels en ze hebben dus al meer dan 1800 abonnees en zijn pas een jaar geleden begonnen (en 36 video’s verder)

Ze zijn nog niet heel erg lang bezig met Cash Cow.  Bij hun verliep het in het begin aardig stroef, maar ze hebben in korte tijd alle fouten die ze in het begin hadden gemaakt overwonnen en verdienen nu tonnen per maand met hun kanalen.

De fouten die ze zelf gemaakt hebben worden straks door jou niet gemaakt omdat ze dit uitgebreid bespreken in hun cursus.

De grootste fout die ze hadden gemaakt had te maken met verkeerde thumbnails en titels. Toen ze dit kunstje door hadden ging de ‘geldtrein’ lopen.

Alle geheimen over een succesvol Cash Cow kanaal vind je in 'Cash Cow Secrets'

Heb je hem al? De blueprint naar een succesvol Cash Cow kanaal. Het grote 'geheim' vind je in dit E-book. Start je download en laat je inspireren!

cassh cow secrets download

Cash Cow University – Wat staat er allemaal op je te wachten?

De Cash Cow University bestaat uit 6 modules met daarin meerdere lessen.

Verder krijg je toegang tot de speciale Facebook-groep en kun je deelnemen aan wekelijkse coaching-webinars. Je kunt in de webinars terecht met al je vragen en ik heb er inmiddels al meerdere meegemaakt.

Ze worden ook weer ge-upload in de trainingsomgeving zodat je ze ten alle tijde terug kunt zien als je niet in de gelegenheid was om het bij te wonen.

De inhoud van de Cash Cow university

Wat staat je eigenlijk allemaal te wachten als je gaat starten? Ik vertel je er alles over!

cash cow university


Module 1: Start hier

Ontvang een warm welkom van Florian en Luciën. Ze stellen zich even voor en bereiden je voor op de cursus die er op je staan te wachten. Hier ontvang je ook de link voor de facebookgroep.

Ook krijg je te horen hoe je persoonlijk contact kunt opnemen met Florian en Luciën voor het geval je helemaal vast loopt of vragen hebt. Zelfs krijg je te horen hoe je contact kunt opnemen met andere cursisten van de cursus.

Module 2: Building the engines

Uitleg cash cow

Je bent waarschijnlijk al iets bekend wat een “CashCow" is. Anders was je ook niet bij deze Cash Cow university review uitgekomen.

In deze les wordt het nog eens allemaal voor je uitgelegd. Ze vertellen je ook hoe je geld kunt verdienen met een cash cow-kanaal en welke voordelen het te bieden heeft. Je kunt ook zien wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Het beste kanaal voor cash cow

Deze les vertelt je over de twee soorten kanalen die er zijn. Ze vertellen alle voor- en nadelen met je zodat je precies weet hoe je dit moet aanpakken.

Ik had het voor mezelf al helemaal uitgestippeld maar dor deze les ben ik van gedachte veranderd omdat ik alle voor -en nadelen nu inmiddels weet.

Winning niche research

Eén van de belangrijkste lessen vind ik zelf: Hoe vind je een winnende niche? Heb je geen winnende niche of een niche gekozen waar te weinig mensen op zoeken dan is het opzetten van een cash cow kanaal een kansloze zaak.

Er wordt uitgelegd dat er 3 belangrijke dingen zijn bij het beslissen op welke niche je je moet concentreren.

Ze laten voorbeelden zien hoe ze zelf op zoek zijn gegaan voor een winnende niche om een cash cow kanaal te beginnen.  

Deze module kan je dus geld besparen. Zit je in een verkeerde niche dan wordt het kansloos. Voor mijn niche heb ik voor de zekerheid nog even contact opgenomen met Florian en Luciën. Gelukkig zat ik gelijk goe den ik kreeg zelfs complimenten dat ik deze niche had gevonden.

Nu aan de slag dus!

Onder de video van deze les zit een downloadlink naar documenten met 100 winstgevende niches en een document met 50 voorbeeldkanalen. Leuk toch?

Door naar deze kanalen te kijken wordt direct duidelijk hoe een cash cow kanaal en video opgebouwd wordt. Je kunt dus je onderzoek starten welke inhoud goed werkt en welke niet.

Youtube kanaal aanmaken & instellen

In deze video zie je hoe je een Youtube kanaal kan aanmaken en kan instellen. Gewoon de methode kopiëren en plakken en je hebt in een mum van tijd je YouTube kanaal klaar. Super easy dus! Daarna kun je meteen aan de slag

de beste cash cow niche vinden?

In de Cash Cow University weten ze heel erg goed dat een goede cash cow niche één van de belangrijkste punten is om succesvol te worden. Hier wordt dan ook uitgebreid op ingegaan. Wedden dat ook jij een winstgevende cash cow kanaal kunt beginnen?

Module 3: Cash cow kanaal

Nu je weet wat cash cows zijn en hoe je ze kunt vinden, is het tijd om video's online te zetten. Op die manier kun je geld gaan verdienen en YouTube als een cash cow kanaal gebruiken.

Viral video formule

In deze les leer je aan welke criteria een virale video moet voldoen. Je krijgt ook een script te zien zoals zij het doorsturen naar de thumbnail maker voice over specialist en video editor.

De kunst van goede titels

Een titel kan er voor zorgen dat je video viraal gaat, maar als deze slecht is ook dat niemand naar je video kijkt. Er zijn heel veel video’s op YouTube die gemakkelijk hun bezoekers x10 kunnen krijgen als ze een betere titel en thumbnail zouden gaan toepassen.

cash cow university


Over het algemeen moeten titels kort en pittig zijn met één hoofdgedachte aan het einde. Als je een titel leest moet het echt click-bait zijn: Die video MOET ik zien.

Video uploaden

In deze les laten ze je zien hoe je een video upload voordat deze wordt gepubliceerd. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kwaliteit van uw inhoud hoog is en je de instellingen allemaal goed hebt staan.

Als je video's uploadt naar YouTube, moet er ook een beschrijving bij. Belangrijke tips dus waar je allemaal op moet letten!

Wat ik het handigst vond, is dat ze je laten zien hoe ze hun documenten hebben gestructureerd, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt.

Omgaan met strikes & copyright claims

Er bestaat een kans dat je video’s worden geblokkeerd worden door YouTube. Dat zou balen zijn toch? In deze les laten ze je zien hoe je kan omgaan met strikes en copyright claims. Je kunt een document downloaden dat je kunt gebruiken als je claims ontvangt.

cashcow university review

Thumbnail blueprint

Een goede thumbnail voor je video's is enorm belangrijk. Het moet uitnodigend zijn om op je video te klikken en het moet kijkers een goed idee geven van wat ze gaan bekijken.

In deze video zie je een aantal goede en slechte thumbnails en wat de belangrijkste kenmerken van een goede thumbnail zullen zijn.

Canva

In de les over Canva leer je hoe je zelf Youtube thumbnails kan aanmaken met deze gratis software.

Canva is ontwerpsoftware die gespecialiseerd is in beeldbewerking en grafisch ontwerp. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. In deze les leer je hoe je je eigen YouTube-thumbnails maakt met Canva.

Module 4: Teambuilding

Je kunt natuurlijk alle video's zelf gaan maken, maar meestal worden cash cow video's uitbesteed aan een team met een scriptschrijver, voice-over en video-editor.

Uit eigen ervaring weet ik hoe onzeker uitbesteden in het begin kan voelen. Maar met deze video's krijg je een beter inzicht in het proces en wat je nodig hebt om je potentiële werknemers te sturen. naar.

Maak je geen zorgen, op Fiverr en Upwork ga je de echte toppers vinden.  Freelancers die naar je luisteren en een kei in hun vak zijn.

Introductie team

In deze les krijg je de introductie over het bouwen van een team voor je kanaal. 

Het is niet altijd gemakkelijk om u te helpen het juiste video-onderwerp te vinden. In deze les laten ze u een paar voorbeelden zien van hoogwaardige inhoud en hoe je met je eigen inhoud aan de slag kunt gaan.

Fiverr

Fiverr is een platform waarmee je freelancers kan inhuren. In deze les wordt stap-voor-stap voorgedaan hoe je een account kan aanmaken bij Fiverr en je instellingen goed kan zetten.  

cash cow university review


Deze les behandelt ook hoe je geld kunt overboeken naar uw Fiverr-account en hoe je hiermee voor je diensten kunt betalen.

Upwork

Upwork is een marktplaats voor freelancers waar je professionals kunt inhuren voor video's, teksten en nog veel meer.

In deze les leer je hoe je een account aanmaakt en alle instellingen goed te zetten. 

Scriptwriter zoeken

De scriptschrijver schrijft de tekst voor je video voor je. In deze uitgebreide video laten ze zien waar je op moet letten bij het vinden van een scriptschrijver en laten ze een eenvoudig te volgen proces zien hoe je aan de slag kunt.

Florian laat je letterlijk zien (het lijkt bijna live)hoe hij een opdracht uitzet bij Upwork en reageert op de geïnteresseerde freelancers.

Echt leuk om te zien hoe hij dat laat zien en eigenlijk is het super simpel.

Bij deze les ook weer een voorbeelddocument met een voorbeeldtekst die je kunt gebruiken voor je eigen cash cow kanaal.

Voice-over zoeken

Als je het script eenmaal door iemand hebt laten opnemen, is het tijd om na te denken over hoe je een voice-over gaat doen. Door deze les te lezen, leer je meer over dit proces en leer je ook hoe je een voice-over artiest inhuurt.

Video editor

Je voorziet het voice-over bestande van bijpassend videomateriaal en de gehele video dient nu te worden bewerkt. Heb je hier zelf geen tijd voor, of wil je geen geld uitgeven aan outsourcing, dan leer je in deze les hoe je een goede video editor kunt vinden.

Thumbnail designer

In deze video ga je aan de slag om zelf een thumbnail te maken, maar uitbesteden kan ook. Deze les behandelt het uitbesteden van je thumbnail aan een freelancer om snel professioneel werk te creëren en tijd te besparen.

Module 5: automatiseren

Asana

Asana is een geavanceerde tool voor projectbeheer met tal van functies. Je kunt er je projecten in plannen, tegelijkertijd met je team samenwerken, lijsten maken en meer. Het heeft ook kalenders en andere handige tools.

Module 6: Shorts kanaal

Shorts zijn video's die tot een minuut duren en kunnen worden bekeken op kanalen of de 'Shorts-plank' op je YouTube kanaal.

YouTube heeft sinds kort Shorts gelanceerd, een nieuw type video-ervaring waarmee videomakers korte video's kunnen maken met je smartphone.

Je leert onder andere:

  • Shorts kanaal aanmaken
  • Shorts uploaden
  • Shorts manager

Facebook community

Gefeliciteerd aspirant lid van Cash Cow University! Als speciale bonus voor het kopen van de cursus krijg je ook toegang tot de Cash Cow University Facebook-groep.

Er zitten al behoorlijk wat mensen in deze groep en waardevolle informatie en tips worden dagelijks gedeeld.

Het voordeel hiervan is dat het het soort één-op-één aandacht mogelijk maakt dat je bij een grotere club misschien niet kunt vinden.

Wekelijkse coaching sessies

De Cash Cow University kent ook wekelijkse (één-op-één) coachingsessies (calls). Loop je vast, vind je iets niet goed gaan, dan helpen de coaches je!

groepscoaching cash cow university

Ze kijken dan persoonlijk naar je kanaal, zodat je vol goede moed en met de nodige tips weer verder kunt gaan met je cash cow-business

Ik gebruik al jaren coaching en vond het erg nuttig omdat het me helpt om sneller actie te ondernemen als ik vastloop. Het is ook een geweldige manier om aan stagnatie te ontsnappen als het even niet goed gaat.

Iedereen loopt wel een keertje vast, dan is het handig om dat met iemand te kunnen overleggen.

Dit vindt ik één van de fijnste en beste kenmerken van de Cash Cow university. Het is dus meer dan een cursus en dat maak ik niet vaak mee! 

De leeromgeving van Cash Cow university

Florian en Luciën maken gebruik van Huddle. Super overzichtelijk en je kunt je voortgang van je lessen inzien. Er zit ook een uitgebreide community bij die in de toekomst wordt gebruikt door alle cursisten voor informatie en om te leren van elkaar

leeromgeving cash cow university

Je kunt de lessen volgen in je eigen tempo, er zit absoluut geen druk achter!

Wat vinden anderen van de Cash Cow University?

Ik kan het zelf wel helemaal geweldig vinden maar als je de mening van anderen niet weet dan kun je zelf nooit een oordeel geven over de cursus. Onderstaande reacties komen van de Facebookgroep.


cash cow university review

cash cow university review

cash cow university review


Onze beoordeling over de Cash Cow University

Doordat ik de gehele cursus al heb afgerond kan ik dus een eerlijk oordeel geven over de cash cow university. Het krijgt van mij een hele dikke vette voldoende. 

Het is allemaal gloednieuw maar deze twee mannen zijn echt bloedfanatiek om alles op alles te zetten dat de cursisten succesvol gaan worden op YouTube. 

Het stukje persoonlijke begeleiding wat ze aanbieden zie je niet vaak. Het is een behoorlijke uitgebreide training, maar het wordt ook nog eens op een bijzonder prettige manier aangeboden. 

cash cow university

Cash Cow university

100% totaalscore

Als je wilt starten met een Cash Cow training dan raden we de Cash Cow University zeker aan. Vergeleken met de Cash Cow academy is deze training goedkoper en het stukje persoonlijke begeleiding wil je zeker niet missen. 

100%
Kwaliteit
100%
inhoud
100%
prijs


300,- korting op de Cash Cow University?

Cashcowboy.nl mag maar liefs € 300,- korting geven op de complete training. Gebruik de kortingscode: CASHCOWBOY300 en claim je (tijdelijke) korting.

Let op! Dit is een tijdelijke korting,  na het aflopen  van de timer is de korting helaas niet meer geldig !

<<< CLAIM NU JE KORTING >>>

Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>