12 redenen waarom je cash cow video’s door anderen moet laten maken

Gemiddelde leestijd: minuten 

Een Cash Cow-video is een korte, luchtige video die je bedrijf of merk kan helpen bij het genereren van meer inkomsten. Er zijn veel goede redenen waarom je dit soort video's zou laten maken door iemand anders in plaats van ze zelf te produceren.

Alle geheimen over een succesvol Cash Cow kanaal vind je in 'Cash Cow Secrets'

Heb je hem al? De blueprint naar een succesvol Cash Cow kanaal. Het grote 'geheim' vind je in dit E-book. Start je download en laat je inspireren!

cassh cow secrets download

 

Hier is de top 12 waarom je Cash Cow-video door anderen moet laten maken

1 - Bespaar tijd

Rome was niet in een dag gebouwd en je Cash Cow-video is dat ook niet. Het duurt tijd om een goede video te maken, van het schrijven van het script tot het opnemen ervan tot het bewerken ervan tot het eindproduct. Als je dit soort werk uitbesteedt aan iemand anders, kun je die tijd gebruiken om je bedrijf of merk op andere manieren te laten groeien.

2 - Verhoog de kwaliteit

Een professionele video-editor of -producent zal een veel hogere kwaliteit opleveren dan jij alleen. Zij hebben toegang tot betere apparatuur, weten hoe ze verschillende technieken moeten gebruiken en hebben waarschijnlijk meer ervaring in het maken van dit soort video's. Dit betekent dat je uiteindelijke product er beter uitziet en aantrekkelijker is voor je doelgroep.

3- Je hoeft niet alles zelf te doen

Als je besluit om iemand anders te laten werken aan je Cash Cow-video, hoeft dat niet te betekenen dat je geheel buitenspel staat. Je kunt bijvoorbeeld nog steeds helpen met het schrijven van het script of ideeën bedenken voor de visuele look van de video. Het uitbestedingsproces kan eigenlijk heel samenwerkinggericht zijn, wat goed is voor iedereen betrokken.

4 - Het is een investering

Het uitbesteden van het maken van je Cash Cow-video kan in de korte termijn duur lijken, maar als je bedenkt hoeveel geld en tijd je erin zou stoppen om het zelf te doen, is het waarschijnlijk niet zo duur. Bovendien is het een goede investering voor je bedrijf of merk. Een hogere kwaliteit video betekent meer kans op succes, en dat kan uiteindelijk leiden tot meer inkomsten.

5- Geld besparen

Door iemand anders te laten werken aan je Cash Cow-video bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Je hoeft geen dure apparatuur aan te schaffen of speciale software te kopen, en je hoeft je ook geen zorgen te maken over het maken van fouten die duur zouden kunnen zijn om te herstellen. Bovendien kun je door het uitbesteden ervan ervoor zorgen dat je video echt opvalt en onthouden wordt door je doelgroep, wat betekent dat ze waarschijnlijk meer geneigd zullen zijn om erop te reageren en uiteindelijk een klant te worden.

Uiteindelijk bespaart het uitbesteden van je Cash Cow-video je dus niet alleen tijd en geld, maar kan het ook helpen om meer klanten te trekken.

300,- korting op de Cash Cow University?

Cashcowboy.nl mag maar liefs € 300,- korting geven op de complete training. Gebruik de kortingscode: CASHCOWBOY300 en claim je (tijdelijke) korting.

Let op! Dit is een tijdelijke korting,  na het aflopen  van de timer is de korting helaas niet meer geldig !

30
Days
:
 
07
Hours
:
 
38
Minutes
:
 
55
Seconds

You missed out!

6- Krijg een product van betere kwaliteit

Er zijn veel goede redenen om cash cow-video's door anderen te laten maken in plaats van ze zelf te maken. Een reden is dat u een eindproduct van betere kwaliteit kunt krijgen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort video's, hebben toegang tot betere apparatuur en weten hoe ze verschillende technieken moeten gebruiken om uw video er professioneler uit te laten zien. Bovendien hebben ze waarschijnlijk meer ervaring met het maken van cash cow-video's, wat betekent dat je voltooide video eerder zal opvallen en onthouden wordt door je doelgroep.

Een andere reden om een professionele service te overwegen, is dat het u op de lange termijn tijd en geld kan besparen. Hoewel het vooraf meer kan kosten om iemand anders je video te laten maken, is het waarschijnlijk minder duur dan wanneer je het zelf zou proberen en onderweg fouten zou maken. Bovendien kunnen professionals de klus vaak sneller en met minder stress klaren dan wanneer u het project alleen zou proberen aan te pakken.

Over het algemeen zijn er veel goede redenen om te overwegen een professionele service in te schakelen voor het maken van uw cashcow-video's. Het eindproduct zal waarschijnlijk van betere kwaliteit zijn en het kan u op de lange termijn tijd en geld besparen.

7 - Profiteer van de expertise van iemand anders

Het is waarschijnlijk dat je niet de enige bent die met het idee rondloopt om een Cash Cow-video te laten maken. Er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van dergelijke video's, en ze hebben veel ervaring in het werken met bedrijven en merken om hun doelstellingen te bereiken. Door iemand anders te laten werken aan je video, kun je profiteren van al hun expertise en kennis, en daardoor ervoor zorgen dat jouw video echt opvalt.

Bovendien, door iemand anders te laten werken aan je video, hoef je je geen zorgen te maken over alle technische details. Zij weten precies hoe ze alles moeten instellen en gebruiken, dus jij hoeft je daar geen zorgen over te maken. Het resultaat is een video die er professioneel uitziet en die jouw doelgroep onthoudt.

Dit is een belangrijke reden waarom bedrijven ervoor kiezen om een Cash Cow-video te laten maken, en het kan ook voor jou heel voordelig zijn.

8- Cash Cow-video's zijn betaalbaar

Veel bedrijven denken dat het laten maken van een professionele video heel duur is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van dergelijke video's, en ze bieden vaak scherpe prijzen aan. Dit betekent dat je een hoge kwaliteit video kunt laten maken voor een prijs die je budget toestaat.

Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat een Cash Cow-video kan helpen je bedrijf geld te besparen op de lange termijn. Door ervoor te zorgen dat jouw doelgroep je merk of product onthoudt, hoef je minder geld uit te geven aan advertenties en marketingcampagnes om hen ervan te overtuigen jouw product of dienst te proberen. Op de lange termijn kan dit eruit zien alsof je heel wat bespaart door in een Cash Cow-video te investeren.

9 - Vermijd het gedoe en de stress van het maken van je eigen video

Cash Cow-video's zijn niet makkelijk te maken, en het is heel stressvol om alles perfect te moeten doen. Als je dit soort video's laat maken door iemand anders, hoef je je geen zorgen te maken over het maken van fouten of ervoor te zorgen dat alles perfect is. Je kunt gewoon genieten van het eindproduct en ervoor zorgen dat het bij je doelgroep aankomt.

de beste cash cow niche vinden?

In de Cash Cow University weten ze heel erg goed dat een goede cash cow niche één van de belangrijkste punten is om succesvol te worden. Hier wordt dan ook uitgebreid op ingegaan. Wedden dat ook jij een winstgevende cash cow kanaal kunt beginnen?

10 -  Het is een stuk goedkoper

Als je ervoor kiest om iemand anders je Cash Cow-video's te laten maken, bespaar je heel wat geld. Je hoeft niet in verschillende apparatuur en software te investeren, en je hoeft ook geen duizenden dollars uit te geven aan professionele cameramensen of editors. In plaats daarvan kun je gewoon een paar honderd dollar uitgeven aan iemand die al het werk voor je zal doen, en dat is het!

11 - Het verhoogt de waarde van je merk 

Als je ervoor kiest om hoogwaardige video's te laten maken door iemand anders, toon je jouw publiek dat je merk waarde hecht aan kwaliteit. Dit laat zien dat je bereid bent om in jouw product of dienst te investeren, en dat maakt indruk op potentiële klanten of cliënten. Op deze manier kan een relatief simpele investering in externe video-productie ervoor zorgen dat mensen meer geneigd zijn om met jou in zee te gaan dan met een concurrent die minder waarde hecht aan hun online aanwezigheid.

12 - Het kan ervoor zorgen dat mensen langer blijven hangen

Als je een Cash Cow-video laat maken door iemand anders, weet je zeker dat het eindproduct kwalitatief goed is. Dit betekent dat mensen die jouw video bekijken waarschijnlijk ook echt geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt, en dus ook geneigd zijn om langer te blijven hangen dan wanneer ze een slecht gemaakte of saaie video hadden bekeken. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat potentiële klanten of cliënten meer tijd besteden aan het onderzoek naar jouw product of dienst, wat uiteindelijk leidt tot meer verkopen of aanvragen.

12 - Het geeft je de flexibiliteit om later te publiceren

Als je besluit om externe hulp in te roepen voor het maken van je Cash Cow-video's, hoef je niet meteen alles af te have

Conclusie: Anderen je Cash Cow-video laten maken is de slimme keuze

Produceren van Cash Cow-video's is tijdrovend en kan heel stressvol zijn. Bovendien kost het veel geld om alles perfect te laten verlopen. Het is daarom verstandig om iemand anders te laten werken aan je Cash Cow-video. Op die manier bespaar je tijd, geld en stress, en maak je een beter eindproduct dat jouw doelgroep onthoudt.

Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>