Zelf je eigen Cash Cow video’s maken? Pictory.ai is de beste tool!

Gemiddelde leestijd: minuten 

Ben je op zoek naar een manier om zelf YouTube video’s, Cash Cow video’s ,Shorts of andere video’s te maken?  Pictory.ai is De perfecte editing software waar je 100% heel erg blij van gaat worden!

In deze Pictory.ai review ga ik alles met je bespreken wat je moet weten als jij straks ook op een simpele manier video’s wilt maken.

Ik laat je de beste functies van deze AI-videobewerkingstool zien, inclusief de zwakke en goede punten!

Een zeer uitgebreide Pictory AI Review, dus lees snel verder om erachter te komen of het de moeite waard is om het aan te schaffen.

Wat is Pictory.ai?

Pictory is kunstmatige intelligentie aangedreven video software die gebruik maakt van Artificial intelligence, oftewel: kunstmatige intelligentie.

Zo kun je heel erg gemakkelijk video's maken voor YouTube en social media. Het grote voordeel is dat je in een mum van tijd je video's klaar hebt, ook nog eens van zeer hoge kwaliteit!

Pictory is 100% online, wat betekent dat u niets hoeft te downloaden - het is cloud-gebaseerd en eenvoudig te gebruiken!

Met Pictory kunt u het volgende eenvoudig in slechts enkele minuten doen.

 • Verander artikelen of scripts in slechts enkele minuten in video's van hoge kwaliteit.

 • Converteer blogposts rechtstreeks naar video's vanaf uw blogpost-URL

 • Hergebruik je oude inhoud.

 • Voeg automatisch bijschriften en ondertitels toe aan je video's..

 • En nog veel meer …

Maak je eigen YouTube video's  met Pictory.ai

LET OP: Niet goed geld terug garantie via deze speciale link.

Wie gebruikt Pictory?

Pictory is software waarmee veel verschillende mensen video’s maken zonder zelf in beeld te komen. Ideaal dus voor je eigen Cash Cow kanaal!

Andere gebruikers van Pictory zijn:

 • Bloggers

 • Marketeers

 • Cursusmakers

 • Coaches

 • Social Media Managers

 • Dropshippers

 • affiliate marketeers

 • ….etc.

Het is dus een ideale software om binnen enkele minuten verbluffende video's van je script, blogs of zelf bedachte tekst te maken.

Je kunt zelfs een zeer natuurlijk gesproken voice-over in je video zetten! Dit is echter wel een stem die is gemaakt aan de hand van Artificial intelligence

Aan de slag met Pictory

Pictory is gemakkelijk om mee te beginnen en er is een gratis proefversie (geen creditcard vereist) waarmee je de software kunt uitproberen voordat u deze aanschaft.

Meld u eenvoudig aan en log in met uw accountgegevens en begin met het maken van geweldige video's.

Kenmerken van Pictory

Er zijn bizar veel functies en opties die je met Pictory.ai kunt doen. Videobewerking is een cruciaal onderdeel van digitale marketing geworden. Deze software bevat alle functies die je nodig hebt om de klus te klaren, en dat allemaal op één plek.

pictory ai review

Het heeft veel krachtige functies, zoals:

Script naar video

Deze AI-aangedreven videofunctie assembleert automatisch gegenereerde clips van scripts in enkele minuten. Stockfoto's en afbeeldingen zijn afkomstig van StoryBlocks, met meer dan 3 miljoen keuzes van hoge kwaliteit beschikbaar.

Je krijgt ook de beschikking tot 15.000 achtergrondmuziekjes van Melod.ie - die allemaal royaltyvrij zijn.

Video's met stemmen spreken een veel breder publiek aan. Een goede zaak van Pictory is de mogelijkheid om je eigen stem in-app op te nemen of een vooraf opgenomen voice-over te uploaden.

zelf je eigen cash cow video's maken

U kunt de Text-To-Speech-functie gebruiken en een van de realistische AI-stemmen selecteren en Pictory het woord voor u laten doen.

Ben je hiermee niet tevreden? dan stuur je het scrips naar een GIG op Fiverr of Upwork en dan heb je nog steeds een hele goedkope video voor je business of Cash Cow kanaal.

Als u de beste tekst-naar-spraaksoftware wilt die momenteel op de markt verkrijgbaar is, ga dan naar Wellsaidlabs.com. Luister hieronder maar eens naar de voorbeelden. 

Het converteren van je scripts naar video's in 5 simpele stappen

 • Selecteer je script en kopieer deze naar pictory.ai of door simpelweg de artikel-URL in te voeren
 • Bekijk het tekst overzicht en bewerk deze naar je eigen stijl
 • Ga je video storyboard bekijken en bewerken
 • Muziek en voice-over toevoegen
 • Kies een videothema en pas merkinstellingen aan
 • Bekijk, genereer en je video is klaar!

1. Blogberichten naar video

Heb jij je eigen blog en wil je meer bezoekers naar je blog trekken? YouTube is na Google de grootste zoekmachine van de wereld.

Dit is dus perfect voor bloggers die hun website een nieuwe bestemming willen geven of hun blog meer leven willen brengen zonder helemaal opnieuw te hoeven beginnen.

Met Pictory.ai kun je dus je blogposts omzetten in video's voor je YouTube-kanaal of andere social media platforms en daarmee een breder publiek bereiken.

Om je blogposts naar een video te converteren, hoef je alleen maar je  blogpost-URL in te voeren, zoals hieronder wordt weergegeven.

2. Bewerk je opgenomen video

Met Pictory kun je de opgenomen video's bewerken, zoals webinars, videopodcasts, demovideo's, trainingsvideo's, zoomopnamen en vergaderingen. Met deze tool kun je teksten aan je video's toevoegen.

Een opvallend kenmerk is de mogelijkheid om opvulwoorden en stiltes te verwijderen.

Om opvulwoorden te verwijderen, upload je je video en de AI-engine transcribeert de video. Verwijder de opvulwoorden zoals de 'ums' en de 'ahs' en andere zinnen die je wilt uitsluiten van je uiteindelijke video.

3. Rollen met videomarkeringen

Als je korte video’s (shorts) wilt maken die gedeeld kunnen worden op YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, etc, dan kan dat eenvoudig met Pictory.

Hiermee kun je video's van normale grootte converteren naar een klein formaat, en u kunt trailervideo's, korte video's en video's met hoogtepunten van je webinars, demovideo's en e-learning video's maken om te delen op sociale media.

Je kunt je eigen branding aan elke video toevoegen, zoals je logo toevoegen, er zijn ook opties om de kleuren en lettertypen van je bijschriften aan te passen.

Het toevoegen van je eigen Intro en Outro is ook een geweldige optie!

4. Automatisch video's ondertitelen

Bijschriften en ondertiteling helpen ontzettend om de betrokkenheid en de gemiddelde kijktijd te vergroten, wat een belangrijke statistiek en must is op platforms zoals YouTube.

Pictory maakt het ondertitelen van video's eenvoudig en is ideaal voor webinars, productdemonstraties, e-learning, videopodcasts en je Cash Cow video’s.

De ondertiteling wordt automatisch gedaan en dit verlost je van het handmatig maken van ondertitels of een fortuin uitgeven aan outsourcing.

Je moet het alleen nog even nalopen om te controleren of het wel synchroon loopt met je voice over en video

5. Realistische voice-overs

Pictory biedt een realistische voice-over die van hoge kwaliteit is, maar niet de beste in vergelijking met andere professionele TTS-software.

Er zijn meer dan 40 verschillende accenten waaruit u kunt kiezen, waaronder stemmen uit de VS, het VK, Nieuw-Zeeland, Australië, India en Zuid-Afrika, maar ook in het Nederlands.

De voice-overs in Pictory zijn onderverdeeld in drie soorten stemmen:

 • mannelijk
 • vrouwelijk
 • kind.

Als je ervoor kiest om de AI-stemmen niet te gebruiken, heb je de mogelijkheid om een voice-over te uploaden of je eigen stem te gebruiken. Het wordt dan automatisch gesynchroniseerd met de video.

Opmerking : alleen met het Premium- en Enterprise-abonnement kunt jij je voice-over automatisch synchroniseren met de hele video.

Artikelen converteren naar video's met Pictory

STAP 1: Selecteer ingangsbron

Begin met de artikel-URL of voer gewoon het videoscript in.

STAP 2: Bekijk en bewerk tekstoverzicht

Pictory.ai stelt automatisch uw beste samenvattende zinnen voor je in om je video te gebruiken, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het bewerken of inkorten van de inhoud van je project.

STAP 3: Bekijk en bewerk video storyboard

De AI-engine van Pictory analyseert en evalueert zinnen en selecteert vervolgens zeer relevante media-inhoud die het gegeven onderwerp vertegenwoordigt.

Veel van het gelicentieerde materiaal is royaltyvrij, met meer dan 250 mediacategorieën die verband houden met de samenleving, diversiteit, ecologie en meer.

Je kunt deze visuals eenvoudig met een enkele klik wijzigen en zelfs je eigen foto’s of video’s gebruiken.

STAP 4: Muziek en voice-over toevoegen

Pictory zoekt automatisch een perfecte soundtrack uit voor je video. Als je niet tevreden bent met de suggesties, doorzoek dan de enorme database met nummers om een andere te vinden die aan je behoeften voldoet of upload je eigen muziek.

Overschakelen naar een AI-compatibele voice-over kan de mogelijkheden van je video behoorlijk ten goede komen. Kies uit een reeks natuurlijk klinkende stemmen en neem zelfs je eigen stem op of upload een professionele voice over van iemand die je via fiverr inhuurt.

STAP 5: Kies een videothema en pas de merkinstellingen aan

Er is een grote verscheidenheid aan vooraf gemaakte animaties, lettertypes en kleurinstellingen in de vorm van thema's. Kies een van deze thema's.

Voeg eventueel ook je eigen brand toe met je logo, intro, outro, lettertypes en kleurenschema's.

STAP 6: Bekijk, genereer en deel video

Bekijk snel een voorbeeld van de video om te zien hoe deze eruitziet. Genereer de video en download deze als een MP4-bestand.

Wat is de prijs van Pictory?

Pictory biedt een gratis proefversie, maar om er het maximale uit te halen, moet je upgraden naar een van hun 3 betaalde abonnementen. Het gratis abbonement is natuurlijk perfect om het even uit te testen.

pictory prijs

Dus welk abonnement moet je nemen?

Het standaard abonnement dat begint bij $ 19 per maand

Het Premium-abonnement begint bij $ 39 per maand

Het Enterprise-abonnement is met aangepaste prijzen, afhankelijk van uw behoeften.

Alle abonnementen bevatten een korting van 33% als je ervoor kiest om jaarlijks te betalen.

Alle voor -en nadelen van Pictory.ai

Ieder programma heeft zijn voor -en nadelen. Bekijk ze snel!

Voordelen

 • Geweldige tool voor het maken van video's
 • Makkelijk te gebruiken
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • AI-voice-overs
 • Niet goed geld terug garantie
 • Duizenden stockfoto's en afbeeldingen
 • Automatische synchronisatie van script en video

Nadelen

 • Sommige voice-overs klinken robotachtig
 • Beperkte aanpassingen 
 • Hootsuite-integratie Alleen beschikbaar op Premium-abonnement
 • Branded intro & outro Niet beschikbaar op alle abonnementen

Is er ook een Pictory alternatief?

InVideo is een andere geweldige tool waarmee je je script en of artikelen gemakkelijk naar video kunt converteren.

Een voordeel van InVideo ten opzichte van Pictory is dat er veel kant-en-klare sjablonen zijn, zodat u meteen een breed scala aan stijlen kunt krijgen. Dit bespaart u ook de tijd die nodig is om helemaal opnieuw te beginnen.

Pictory wordt ook geleverd met geweldige sjablonen, maar als je het type bent dat graag verschillende ontwerpen uitprobeert, is InVideo de beste keuze.

InVideo is echter niet zo eenvoudig te gebruiken als Pictory en kan omslachtig zijn als videobewerking nieuw voor u is.

Met Pictory kun je betere video‘s maken dan met InVideo....

Met Pictory kunt u uw voice-overs ook automatisch synchroniseren met het script en de video. Helaas ontbreekt de functie voorlopig in InVideo.

Pictory-coupons en kortingen

Pictory biedt momenteel een volledig gratis proefversie waarmee je 3 video's van elk maximaal 10 minuten lang kunt maken! Als u zich jaarlijks aanmeldt, krijg je 33% korting op alle abonnementen.

De verschillende abonnementen en prijzen staan hierboven vermeld. Als je om welke reden dan ook besluit dat Pictory niets voor je is binnen de eerste 15 dagen, is er een volledige niet goed geld terug garantie

Ondanks dat ik zelf geen ervaren video editor ben , moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben van dit product. Het is een geweldig hulpmiddel voor degenen die video's moeten maken, omdat je zonder editing kennis in een zeer korte tijd een proffesionele video hebt.

Pictory bestaat nog niet erg lang. Ik volg het al vanaf het begin en merk en zie dat het constant wordt doorontwikkeld met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Hopelijk heeft deze uitgebreide pictory.ai review je geholpen om de juiste beslissing te nemen.

Picture.ai is een krachtig beeldbewerkingsplatform met een breed scala aan functies voor persoonlijk en zakelijk gebruik.

Maak je eigen YouTube video's  met Pictory.ai

LET OP: Niet goed geld terug garantie via deze speciale link.

Veel gestelde vragen

Kun je met Pictory.ai Cash Cow video's maken?

Jazeker! En het leuke is dat je in een zeer korte tijd gigantisch veel video's kunt maken. Je bespaard enorm veel geld en je hebt video's van zeer hoge kwaliteit

Hoe kun je inloggen in de software van Pictory.ai?

 • Meld je aan via deze link
 • Na het aanmelden klik op de volgende link App.pictory.com
 • Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om pictory dashboard te zien

Kan ik de Pictory app ook downloaden?

De software werkt volledig in de cloud. Je kunt de software niet downloaden. Al je video's worden ook in de cloud bewaard. 

Hoe lang duurt het meestal om een Pictory video te maken?

In het begin, als je de software aan het leren bent, kan het ongeveer een uur duren om een video te maken, maar na verloop van tijd zal deze tijd afnemen tot ongeveer 15 minuten. De meeste tijd zal gaan zitten in het zoeken naar het beste beeld voor een bepaalde scène.

Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>