faq

Wat is een Cash Cow kanaal?

Een cash Cow kanaal is eigenlijk niks anders dan een video kanaal op YouTube waar je geld mee verdient. Het leuke is dat je zelf niet in beeld hoeft te komen, Je hoeft geen voice over in te spreken, Je hoeft geen script te schrijven en niet een video te editen.

Op welke manieren leveren je Cash Cow video's nog meer geld op?

Met je Cash Cow video's kun je op meerdere manieren geld verdienen. Ik heb ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

Adrevenue

Met Adrevenue wordt bedoeld de inkomsten per aantal views wat je van YouTube ontvangt.

Sponsordeals

Je kanaal wordt uiteindelijk ook ontdekt door bedrijven die willen adverteren op je video's. Zorg er dan ook altijd voor dat je een emailadres onder je beschrijving hebt zodat ze contact met je kunnen opnemen.

Je kanaal verkopen

Er is een levendige handel in Cash Cow kanalen. Er zijn kanalen die voor meer dan 250.000,- worden verkocht. Je bent dan wel je dagelijkse inkomsten kwijt. Virtueel vastgoed dus!

Affiliate links

Onder je video's kun je ook affiliate links plaatsen zodat je dubbele inkomsten kunt ontvangen.

Als jij je Cash Cow kanaal dus goed aan de loop hebt dan kun je dus nog veel meer verdienen met je video's

Dit wordt verder nog meer besproken in de Cash Cow Academy

Wanneer gaat je Cash Cow Channel geld opleveren?

Stel je voor, Je hebt je eerste Cash Cow Video klaar en die staat op YouTube. Hartstikke mooi! Alleen gaat je video nog niet gelijk geld opleveren.

Je video moet eerst aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat het geld gaat opleveren.

Je kanaal moet:

  • minimaal 1000 subscribers hebben
  • minimaal 4000 uur kijktijd.

Hierna kun je voor je kanaal monetization aanvragen bij YouTube en zodra dit is goedgekeurd krijg je per 1000 views een bepaald bedrag.

Voorbeeld:

Stel je voor je ontvangt $8,- per 1000 views en je video heeft 1.000.000 views dan ontvang je 8000,- van YouTube! Gaaf toch?

Zo simpel is het eigenlijk. In dit voorbeeld heb ik het over één video, maar wat gebeurd er als je tientallen video's hebt?

KASSA!

Wie kunnen je helpen met je video's?

Je kunt uiteraard zelf video's gaan maken, maar je kunt ook alles uitbesteden. Je kunt hiervoor de platformen Fiverr en UpWork gebruiken. Daar zitten freelancers die er ontzettend handig en goed in zijn.

Je betaald niet de hoofdprijs. Je hebt al een kant en klare video rond de $60,-!

Zelf doen is ook een optie als je er handig in bent. Maar haal je dan wel de goede kwaliteit die iemand vanaf Fiverr kan doen?

Hoe maak je een YouTube kanaal die geld oplevert?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een YouTube kanaal te maken dat geld oplevert, hangt af van de specifieke niche en het publiek waarop je je richt. Er zijn echter enkele algemene tips die je kunt volgen om je kansen op succes te vergroten: 1. Werk samen met gevestigde merken of bedrijven in je niche. 2. Produceer hoogwaardige, boeiende inhoud die je doelpubliek aanspreekt. 3. Promoot je kanaal via sociale media en andere online platforms. 4. Gebruik effectieve monetisatiestrategieën, zoals reclame, sponsoring, of productplaatsingen. 5. Analyseer regelmatig de prestaties van je kanaal en breng de nodige veranderingen aan om je resultaten te verbeteren.

Hoeveel geld kun je verdienen met YouTube?

YouTube is een geweldige manier om geld te verdienen, maar hoeveel je verdient hangt af van een heleboel factoren. Hoeveel abonnees je hebt, hoeveel views je video's krijgen, en hoeveel geld je verdient met reclame zijn allemaal belangrijke factoren. Als je een groot aantal abonnees hebt en je video's veel views krijgen, kun je veel geld verdienen met YouTube.

Starten met de CashCow Academy

jelline brands cashcow academy
>