5 voordelen om vandaag nog met een Cash Cow kanaal te gaan starten

Gemiddelde leestijd: minuten 

Wil je graag geld verdienen met een YouTube kanaal maar twijfel je nog? In dit artikel heb ik 5 voordelen voor je om vandaag nog te starten met je eigen Cash Cow kanaal

Met een Cash Cow kanaal is het mogelijk om in 2022 een goed passief inkomen op te bouwen en je droom om online geld te verdienen kunt verwezenlijken.

Wat is de verborgen kracht van een YouTube Cash Cow kanaal?

De verborgen kracht van een YouTube-kanaal Cash Cow channel klinkt misschien een beetje vreemd in de oren voor iedereen die de kracht van YouTube als bron van passief inkomen nog niet volledig heeft onderzocht.

Dit unieke idee wil ik graag met je delen.

Kijkend naar de huidige wereld van werk en economische veranderingen, zou dit cash cow-kanaalconcept binnenkort een van de populairste manieren om een passief inkomen op te kunnebouwen in 2022 en de verre toekomst.

Mensen zoals Caleb Boxx en Matt Par verdienen nu miljoenen door meerdere Cash Cow-kanalen voor zichzelf te bouwen en andere mensen te leren hoe ze hetzelfde zouden kunnen doen.

Wat is een Cash Cow-kanaal?

Chase Namic, een selfmade miljonair met meer dan 20 YouTube-kanalen, wordt geassocieerd met het bedenken van de uitdrukking 'YouTube Cash Cow'

In wezen verdienen deze kanalen geld door zoveel mogelijk weergaven te krijgen (aangezien YouTube betaalt per duizend weergaven)

Deze kanalen zijn gemaakt om geld te verdienen en worden op een zeer innovatieve manier beheerd, waardoor ze het perfecte bedrijfsmodel zijn voor iedereen die op zoek is naar een passief inkomen op internet.

cash cow kanalen voordelen

Voordeel 1. Je hoeft je gezicht niet te laten zien

De grootste angst voor de meeste mensen die willen starten is niet echt hoe je een Cash Cow-kanaal of een niche op YouTube kunt maken, maar meer over het zelf niet in beeld te willen komen.

Nou, met een Cash Cow kanaal hoef jij je gezicht niet in beeld te brengen. Je kunt duizenden dollars per maand verdienen en toch hoef jij je daar niet echt voor uit te sloven.

Ik kom ook niet in beeld met mijn video’s, ik zou het niet eens durven! Maar toch verdien ik geld met mijn Cash Cow kanaal!

Voordeel 2. Een YouTube Cash Cow kanaal kan volledig worden geautomatiseerd

Een YouTube Cash Cow-kanaal vereist geen constante betrokkenheid om te functioneren of video's te uploaden.

Aangezien video's op een cash cow-kanaal gezichtsloos zijn, is alles wat nodig is:

  • een goede script,

  • zeer goed gearticuleerde voice-overs,

  • goede videobewerkingsscripts,

  • een pakkend Thumbnail

  • up-to-date SEO-vaardigheden om je video's de beste kans op succes te geven .

Al deze activiteiten kunnen worden uitbesteed en het enige wat je maar hoeft te doen is de stroom van het hele proces te controleren.

Hoe zou Caleb Maddix in hemelsnaam 20 kanalen kunnen runnen en online geld verdienen, als er geen automatisering was in de Cash Cow wereld?

voordelen cash cow channel

Ik ben begonnen met mijn training bij de Cash Cow Academy en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. In slechts drie maanden tijd verdien ik nu geld met YouTube!

Julia Ruttenberg

Voordeel 3. Schaalbaarheid en meerdere kanalen

De gemakkelijkste manier om meer geld te verdienen als je geld hebt verdiend, is door hetzelfde te herhalen waardoor je in de eerste plaats geld hebt verdiend.

Als je na het volgen van deze training straks precies weet hoe een Cash Cow kanaal werkt kun je aan de slag en het allemaal gaan opschalen. .

Als je 50 video's op je kanaal hebt, waarmee je $ 3.000 per maand verdient, moet je om $ 6.000 per maand op hetzelfde kanaal te verdienen, gewoon 50 extra video's op je kanaal maken .

Dat is het leuke aan de Cash Cow business op YouTube!

Als alles goed gaat met je eerste Cash Cow-kanaal, kun je nu overwegen om een tweede of derde kanaal te hebben en zo bouw je een onroerend goed (virtueel vastgoed) aan video's op, waardoor je dagelijks een passief inkomen online hebt .

Als dit concept van het bouwen van je eigen Cash Cow-kanaal je boeit neem dan even een kijke bij de Cash Cow University.

Hier leer je in simpele stappen hoe je op auto pilot een succesvol Cash Cow-kanaal kunt starten en runnen.

Een training van zeer hoge kwaliteit en persoonlijke coaching. Je hoeft je letterlijk nergens zorgen over te maken als het gaat om je Cash Cow kanalen. Als het goed is staat je kanaal uiteindelijk zeer sterk in het fundament!

Alle geheimen over een succesvol Cash Cow kanaal vind je in 'Cash Cow Secrets'

Heb je hem al? De blueprint naar een succesvol Cash Cow kanaal. Het grote 'geheim' vind je in dit E-book. Start je download en laat je inspireren!

cassh cow secrets download

Voordeel 4. Je YouTube Cash Cow kanaal kan voor eeuwig geld opleveren!

Het voordeel van geld verdienen met een youtube Cash Cow-kanaal is dat er iedere dag ontzettend veel mensen kijken op YouTube.

Ongeveer 80% van het internetverkeer in 2022 is afkomstig van video’s , wat laat zien hoe groot de kans is in de Cash Cow-video-niche en hoe duurzaam elk inkomen op dit platform kan worden gemaakt.

Richt je daarom op de zogenaamde ‘evergreen’ video’s Dit zijn video’s die voor een lange tijd relevant zullen zijn.

Je moet dan denken aan onderwerpen zoals:

  • top 10 van rijkste mannen aller tijden

  • hoe je online geld kunt verdienen met cash cow-video's

  • of hoe je een YouTube-automatiseringsbedrijf opbouwt.

Dit soort video's zal voor een lange tijd relevant zijn en daarom te allen tijde weergaven voor je kanaal opleveren. Zorg ervoor dat je bij je zoektocht naar de beste cash cow niches veel focust op evergreens.

Daar zit het echte geld!

Voordeel 5. Extra YouTube Cash Cow-inkomsten met partnerprogramma's. 

De meeste mensen gaan er gewoonlijk van uit dat de enige manier om geld te verdienen met YouTube.

het YouTube Partners-programma is, waarbij elk kanaal in de afgelopen 12 maanden 1000 abonnees en 4000 kijkuren moet hebben. Nou, het is niet gemakkelijk om daar te komen, en zelfs als je dit lukt zou het niet je enige bron van inkomsten moeten zijn.

Een ding dat ik van deze cursus heb geleerd, is dat het niet alleen om het geld gaat. Je kanaal is ook een mediabedrijf dat je aan het opbouwen bent, dus richt je op de betrokkenheid en ook op je andere kijkers/gebruikers.

Je zou je YouTube Cash Cow kunnen uitbreiden met een blog om meer bezoekers te krijgen. Maar heb je al eens gedacht aan affiliate links in je video omschrijving?

Op deze manier kun je in korte tijd je inkomsten verdubbelen!

Zie het als een wereld van onbeperkte mogelijkheden en ga hier slim mee om!

Youtube Cash Cow bestaat al jaren, maar ik geloof dat er nog niet genoeg gebruik van wordt gemaakt.

Ik weet niet in welk stadium je in je leven bent, maar ik weet zeker dat meer geld nooit iemand pijn zal doen.

Denk er eens over na en begin serieus te worden met dit verdienmodel en de mogelijkheden zullen onbeperkt zijn.

Waarschuwing! Pas op voor de zogenaamde Cash Cow goeroe’s!

Een Cash Cow kanaal beginnen is een nieuw verdienmodel en iedereen wil hier graag een slaatje uitslaan. Pas beginnende Cash Cowboy’s denken dan ook gelijk dat ze alle kennis van de wereld hebben en starten een training.

Trap hier niet in! Je gaat dan geen succes behalen!

Ga in zee met ervaren mentoren die gefaald hebben en succes hebben gehaald. Zij kunnen je behoeden voor de fouten die ze zelf in het verleden hebben gehaald en bieden jou de blauwdruk aan om gelijk succesvol te worden


De Cash Cow Academy heb ik net afgerond en het stukje persoonlijke begeleiding die ik van  Jelinne Brands heb gehad heeft mij in ieder geval naar succes geleid. Ik verdien nu dus mijn geld met mijn Cash Cow channel waar binnenkort een uitgebreide case study van komt op deze website.

De Cash Cow Academy is van Jelline Brands is zeer uitgebreid. Een uitgebreide review vindt je hier.

Nu ben jij aan de beurt!

Je hebt nu 5 voordelen ontdekt. Uiteraard zijn er veel meer, maar daar kom je vanzelf achter Ga niet zelf het wiel uitvinden maar ga goed voorbereid aan de slag.

Ontzettend veel succes met je Cash Cow avontuur! 

Keuzestress? Snap ik!  Twijfelen? 

Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>