Wat is een Cash Cow channel? Een Hype of een geweldig verdienmodel!

Gemiddelde leestijd: minuten 

Met Cash Cow Channels kun je geld verdienen met YouTube, zonder dat je zelf je gezicht hoeft te zien, een video te maken of een script te schrijven. Bizar toch?

Een aantal zeer succesvolle cash cow channels zijn:

Je eigen Cash Cow Channel beginnen?

De Cash Cow Academy is de nummer 1 Training van Nederland en België. Met behulp van uitgebreide video informatie en persoonlijke begeleiding kun jij straks ook giga veel geld verdienen met YouTube

Hoe werkt een Cash Cow Channel nu eigenlijk?

Cash Cow Channels zijn YouTube-kanalen zonder een persoonlijk tintje. Niemand komt in beeld! Dit betekent dat je nu aan de slag kunt met je Cash Cow Channel zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je zelf in beeld hoeft te komen!

Met de opkomst van sociale media is het voor bedrijven steeds belangrijker geworden om aanwezig te blijven op platforms als Facebook en Youtube.

Sociale media zijn tegenwoordig zeker een game-changer voor bedrijven. Het gaat niet alleen om het bereiken van een breder publiek en het krijgen van klanten, je kunt ook content maken voor verschillende formats die gemakkelijker te vinden zijn.

Video-inhoud komt steeds vaker voor op sociale netwerken en websites zoals Facebook en YouTube. Dit betekent vaak dat bedrijven meer tijd moeten besteden aan het maken van video's.

De productie van video's en films kunnen worden vereenvoudigd met AI-scripts. Ze kunnen heel gemakkelijk worden omgezet in video's.

Met de vele platforms die er zijn, kan het echter moeilijk zijn om te bepalen met welke je moet beginnen of waar u uw inspanningen op moet richten.

wat is een cash cow channel

Wat doe je als je met video’s wilt werken en ze niet zelf wilt maken?

De sleutel tot het maken van video's is tijd. Je kunt ervoor kiezen om niet de tijd te nemen, of je eigen video's te maken.

Beide hebben positieve en negatieve punten.

Met het maken van je eigen video kun je geld besparen maar je ook meer creatieve controle geven, maar als je niet gedetailleerd en creatief bent, duurt het veel langer om te produceren.

Wanneer je ervoor kiest om video’s voor je te laten maken, kost dit gemiddeldtussen de $25 en $50,-

Als je een video maakt, is dit wie je moet inhuren:

  • een copywriter voor het hoofdscript,
  • stemacteurs voor verschillende delen in de video
  • een editor om ervoor te zorgen dat het er goed uitziet.

Dit kan heel erg gemakkelijk via Fiverr of Upwork.

Zodra dat is gebeurd, moet je een YouTube-kanaal maken en je video erop plaatsen.

Een goede titel, beschrijving en thumbnail zijn ook nodig voor je video. Dit kun je zelf doen als je daar creatief en handig in bent

Zolang je video online staat en (goed)( wordt bekeken, genereert deze passieve inkomsten via advertentie-inkomsten.

Video's zijn altijd toegankelijk en blijven daarom altijd geld genereren. Na verloop van tijd kan één video's meer dan $ 1500 kunnen opleveren. Dat is toch super?

Wie kan beginnen met Cash Cow Channels?

Cash Cow Channels zijn een geweldig iets voor als je tijd en creativiteit over hebt.

Als je extra geld hebt en wilt verdienen, zijn YouTube-inkomsten kanalen wellicht een optie voor jou.

Als je zelf graag online geld wilt verdienen zou dit het perfecte verdienmodel zijn. Je kunt het ook gemakkelijk naast je baan doen, veel werk is het niet!

Er zijn al talloze voorbeelden van Cash Cow Channels met succesvolle inkomsten die een prachtig voorbeeld zijn voor als je wilt starten.

De hoogte van de omzet per niche verschilt per kanaal

Er bestaat een YouTube-kanaal over beroemdheden die € 2000 per miljoen views verdient en er is ook een YouTube-kanaal over financiën met € 10.000 per miljoen views. .

Hoewel een kanaal over geld verdienen misschien meer verdient, zal het aantal views aanzienlijk lager zijn.

Alle geheimen over een succesvol Cash Cow kanaal vind je in 'Cash Cow Secrets'

Heb je hem al? De blueprint naar een succesvol Cash Cow kanaal. Het grote 'geheim' vind je in dit E-book. Start je download en laat je inspireren!

cassh cow secrets download

Een aantal succesvolle Cash Cow-kanalen.

Een van de grootste Cash Cow kanalen op YouTube is WatchMojo.com met maar liefst 23,8 miljoen abonnees. Als je naar de 'Top 10'-video's van dit kanaal kijkt, zie je dat ze gemiddeld zo'n 70 miljoen keer per maand worden bekeken en het afgelopen jaar naar schatting $ 5,38 miljoen hebben verdiend voor hun baasje.

wat is een cash cow channel

Wauw, indrukwekkend! Dat wil jij toch ook wel?

De vrouwelijke variant van Watchmojo is MsMojo De inkomstendiversiteit voor dit model is indrukwekkend als je ziet dat MsMojo gemiddeld 25 miljoen views per maand genereert, met een ruwe geschatte waarde van $ 5,14- $ 7,2 miljoen per maand.

Had je ooit verwacht dat je zoveel geld kunt verdienen met YouTube?

 Ohjee, ik ben weer te laat om hierin te stappen!

YouTube is een van de beste websites om je video's te plaatsen en met anderen te delen. Het is zo gemaakt dat zelfs beginners het zullen begrijpen. De markt is enorm en je hoeft alleen maar te beginnen,

het was nog nooit zo eenvoudig!

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om geld te verdienen, overweeg dan om een YouTube-kanaal te starten!

Wedden dat je het ontzettend leuk gaat vinden?

Ik weet zeker dat de meeste mensen dit uitstellen omdat ze niet graag voor een camera staan of zich zorgen maken over het opnemen van video's van zichzelf.

Je hoeft dus zelf niet in beeld!

Dankzij dit artikel weet je nu echter dat je video's kunt maken zonder zelf in beeld te komen of je eigen stem te gebruiken.

Shhht, vertel niemand dit geheim:

Als je overweegt om je eigen Cash Cow Channel te starten en je wilt weten waar je moet beginnen, dan heb ik goed nieuws voor je!

De Cash Cow uAcademy: Nr 1 training van Nederland en België

De Cash Cow Academy heeft een stapsgewijze cursus gemaakt over het maken, beheren en laten groeien van een YouTube-kanaal, zelfs als je niet de tijd of de mogelijkheid hebt om ooit zelf video-opnames te maken.

Ik heb op internet in Nederland en België gezocht naar informatie over YouTube Cash Cow Channel cursussen en ik heb niets zo compleet of grondig gezien als deze cursus.

Cash Cow Academy leidt je stap voor stap naar succes op YouTube. Krijg toegang tot giga veel video's van Jelline Brands, en binnenkort zul je je YouTube-kanaal laten groeien en veel geld binnenhalen.

En ook nog eens een stukje persoonlijke begeleiding: Waar vind je dat nu nog?


Starten met je eigen

Cash cow channel?

Iedereen kan dit, zelfs jij!

Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>