Jelline Brands van de CashCow Academy: Wie is Jelline en is ze betrouwbaar?

Gemiddelde leestijd: minuten 

Wanneer je op zoek bent naar informatie over Cash Cow kanalen kom je onherroepelijk de naam Jelline brands tegen. Wie is Jelline Brands nu eigenlijk?  

Jelline is de persoon die het begrip Cash Cow kanaal in Nederland heeft groot gebracht. Na het lezen van deze blog weet je straks alles over Jelline Brands!

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een jonge onderneemster, geboren op Urk. Hoewel ze nog steeds op Urk woont, leidt ze niet het "normale" leven van een Urker. Veel Urkers zijn actief in de visserij of een andere bedrijfstak, maar Jelline Brands houdt zich puur bezig met YouTube.

jelline brands cashcow academy

Jelline Brands en Instagram

Onderstaande post van Jelline op Instagram heeft diepe indruk op mij gemaakt (bron)

wie is jelline brands - instagram
wie is jelline brands
wie is jelline brands
wie is jelline brands -auto

Van productiemedewerker, schoonmaakster en student naar succesvol ondernemer en eigen baas.

Om eerlijk te zijn dacht ik dat werken nooit wat voor mij was. Ook mijn HBO-studie lag me niet lekker.

Ik dacht altijd al anders dan anderen. Ik hield van gezelligheid, lachen en vrijheid. Ik vond al die regels op school en werk maar niets en zocht hierdoor vaak de grenzen op, omdat ik altijd dacht dat het anders kon dan ‘normaal’.

Ik wou geen ‘saai’ leven volgens de standaarden. Het leek me niets om een diploma te halen om vervolgens mijn hele leven voor iemand anders te werken zonder een doel of zin in het leven.

Twee jaar geleden heb ik de sprong gewaagd tijdens mijn HBO-studie. Met €200,- in mijn bankrekening ging ik naar de Kamer van Koophandel. Ik wou weten of er meer in het leven was. En ik was bereid de sprong te wagen.

In eerste instantie wou ik gaan dropshippen, maar dit was niets voor mij. Toen kwam ik erachter dat er vraag was naar productomschrijvingen, videoadvertenties en websites onder dropshippers. Ik heb dit toen mijzelf aangeleerd en hieruit ontstond Brandsverkopen. Dit ging na verloop van tijd zo goed, dat ik zelfs moest uitbesteden en freelancers heb ingehuurd.

Toen ging ik verder zoeken naar meerdere inkomstenbronnen en kreeg ik te horen over het concept ‘Cash Cow Channels’. Iemand beweerde dat hij geld verdiende met YouTube, zonder zijn gezicht te laten zien. Vervolgens had ik mijn eerste Cash Cow Channel opgezet en mijn eerste video’s over beroemdheden online gezet. Binnen enkele maanden verdiende ik hiermee €2000,- per maand met video’s die ik binnen 30 minuten in elkaar had gezet. Dit ben ik toen helemaal gaan onderzoeken en zo heb ik mijn eigen strategie ontwikkeld, waarmee ik nu kanalen naar €50.000+ per maand opschaal. Inmiddels help ik 600+ studenten om dit ook te doen.

Momenteel leef ik mijn passie en heb ik nog nooit zoveel gewerkt als nu. Niet omdat het moet, maar omdat ik het wil.

En geloof me, er is meer in het leven dan alleen overleven. Durf weer te dromen en leef je beste leven.

Gaat Jelline Brands je helpen?

jelline brands cashcow academy

Wat is de Cash Cow Academy?

Als je online geld wilt verdienen, maar je gezicht niet in video's wilt laten zien, kan de Cash Cow Academy je helpen. Je hoeft jezelf niet te filmen om geld te verdienen op YouTube. Door het maken van boeiende video's, kun je een publiek opbouwen en beginnen geld te verdienen met YouTube views.

wie is jelline brands

Hoeveel ervaring heeft Jelline Brands zelf eigenlijk?

Als je op zoek bent naar financiële vrijheid met een vrij passief business model, dan is Jelline Brands en haar Cash Cow Academy zeker de logische volgende stap.

Jelline is zelf een ondernemer en is pas iets minder dan een jaar bezig, dus veel ervaring heeft ze niet. In veel gevallen zou ik zeggen dat je bij zo iemand uit de buurt moet blijven. Misschien is dat de reden dat je Jelline zelf niet in de cursus ziet of hoort.

Ze is echter erg goed in wat ze doet en heeft het voor elkaar gekregen om binnen een jaar volledige financiële vrijheid te bereiken door het opzetten van Cash Cow Channels.

Tony Robbins zei ooit: "Als je iets wilt hebben of bereiken, moet je iemand vinden die dit al heeft of heeft bereikt en gewoon hetzelfde doen." Dus als je doel is om financiële vrijheid te bereiken met een vrij passief business model". 

Dan is Jelline met haar Cash Cow Academy zeker de logische volgende stap.

Cash Cow Academy: Heeft Jelline Brands het beste verdienmodel?

Op cashcowboy.nl volgen en onderzoeken we cashcow channels. Een cash cow kanaal is iets nieuws en is helemaal in opkomst.

Als je nu instapt en je gaat er voor de volle 100% voor dan weet ik haast wel zeker dat dit momenteel het beste verdienmodel is.

Deelt Jelline Brands ook resultaten?

Op de website van Jellline Brands kun je de resultaten zien van haar cursisten en ook deelt ze haar eigen resultaten. Dit zijn eerlijke resultaten, geen fake berichten wat je vaak wel eens voorbij ziet komen.

Kijk ook maar eens op trustpilot: Daar vind je genoeg resultaten van andere cursisten. Onderstaand resuotaat heeft voor mij ook behoorlijk wat indruk gemaakt:

Ik ben een student

Ik ben een student, als een student heb je natuurlijk een bijbaantje, maar inmiddels ik niet meer! Ik verdien nu genoeg geld om om nooit meer een bijbaantje te nemen! Die 15 minuutjes per dag dat ik aan YouTube werk wat is dat nou? De cursus is ontzettend makkelijk te begrijpen. Ik heb totaal geen spijt van de aankoop en ik raad het serieus iedereen aan

Hoe is de Cash Cow Academy opgebouwd?

Heb je het gevoel dat deze cursus echt iets voor jou is? En wilt u daarom graag aan de slag met deze cursus? Dan kan het interessant zijn om je meteen in te schrijven voor deze cursus. Maar voordat je dat doet, wil je misschien eerst wat meer weten over de opzet van deze cursus.

Uitleg over alle modules vind je in de uitgebreide review op deze website.

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Je hebt de zogenaamde goeroes en je hebt Jelline Brands. Jelline Brands is absoluut geen goeroe maar eigenlijk de koningin van de cash cow wereld. Vrijwel iedereen die de Cash Cow Academy cursus heeft gevolgd is vol lof over haar.
Ook ik heb goede ervaringen met deze jonge onderneemster. Ze weet precies wat ze wil, ze wil andere mensen helpen, en ze is zeer professioneel. YouTube kent voor haar geen geheimen en dat maakt haar de ideale docente.

Ik heb ook onderzoek gedaan naar haar bedrijf: 'Brands verkopen'. Op basis van dat onderzoek kan ik concluderen dat ze alles op orde heeft:

Er zijn geen misstanden bekend. Ik heb navraag gedaan bij de Kamer van Koophandel over enkele misstanden. Daar werd meteen duidelijk dat er geen misstanden bekend zijn.

Veel positieve recensies zijn er te vinden. Ook het feit dat er veel positieve reviews online te vinden zijn is voor ons veelzeggend. Dit geeft voor ons duidelijk aan dat Jelline Brands al veel mensen blij heeft gemaakt.

Ook heb ik kritisch gekeken naar de website van Cash Cow Academy. Deze website ziet er goed uit en straalt vertrouwen uit, mede door de vermelding van contactinformatie zoals het adres, emailadres, KvK-nummer en BTW-nummer.

Werkt de cursus van Jelline Brands wel of is het geldverspilling?

De Cashcow academy is geschikt voor mensen die gelijk succes willen hebben met hun cash cow kanaal. Je kunt ervoor kiezen om zelf op onderzoek uit te gaan. De kans is dan zeer groot dat je een valse start gaat maken met als gevolg dat je geen geld gaat verdienen met YouTube.

Geloof me, als je er echt voor gaat en alle video's en tips van Jelline hebt opgevolgd dan is de kans zeer groot dat jij binnen een paar maand je eerste geld hebt verdiend met YouTube. Het is gewoon de technieken en tips kopieren en plakken en je hebt je eigen cash cow business!

Hoeveel verdiend Jelline Brands?

Tja, dat wil eigenlijk iedereen wel graag weten. Er zijn over het vermogen van Jelline Brands geen specifieke getallen bekend. Wat ik wel weet, is dat zij behoorlijk rijk geworden is met YouTube. Zo heeft ze op haar 21e al een Porsche Panamera kunnen kopen. Ook heeft ze een mooi groot huis gekocht.

Over haar vermogen deelt ze zelf wel een tipje van de sluier in onderstaande podcast

Conclusie: Wie is Jelline brands en is haar cursus een aanrader?

Jelline is een gewone Hollandse vrouw die zonder kapsones anderen leert hoe je geld kunt verdienen met YouTube. Geen zogenaamde goeroe gedrag en ze is open en eerlijk.

Je merkt echt dat ze voor iedereen klaar staat en haar cursus ziet er picobello uit

Als u meer wilt leren over cash cow kanalen dan is de cursus van Jelline Brands zeker het overwegen waard. De cursus is uitgebreid en behandelt een breed scala aan onderwerpen, dus je zult zeker iets van je gading vinden.

Bovendien is Jelline een zeer ervaren en gekwalificeerde docent, dus je kunt er zeker van zijn dat je in goede handen bent.

Starten met de CashCow Academy

jelline brands cashcow academy

Over Mij

Mijn naam is Geert Louters en ik ben sinds kort helemaal in de ban van het beste verdienmodel wat er bestaat: een cash cow channel. Op CashCowboy.nl leer je alles over hoe je een succesvol cash cow channel kunt opbouwen zodat je geld kunt verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen


anderen bekeken ook:

>